Kategorier
Engelskspråkig media ghosts Phasmophobia's

Phasmophobia spöken kan börja vägra att svara om du inte ställer lämpliga frågor

Co-op spökjaktvideospel Fasmofobi har fängslat många spelare och jag är en av dem. Det är ett övergripande upplopp att ha kul med kompisar – vilket jag har gjort praktiskt taget varje natt i en och en halv vecka. På den tiden har jag faktiskt redan avancerat från att tippa tunt i tunt hus genom hemsökta hus till djärvt hånande spöken vid namn så snart jag korsar gränsen. För de som jag, bra nyheter då att Fasmophobia förbereder några förändringar för att göra spöken lite skrämmare och knepigare att avgöra.

Fasmophobia’s senaste uppdatering av det primära spelet var i slutet av september, dock en titt på senaste tillägg till beta-grenen och anteckningar i allmänheten Trello-kort som spårar dess utveckling kan ge oss några idéer om vad som följer.

Andelådan, den radioliknande enheten som vissa spöken kan prata med dig genom, får ett par anmärkningsvärda uppdateringar. Om du utlöser beta-filialen via Steam idag, borde du ha möjlighet att se textavläsningar på spiritboxens skärm som låter dig veta vad ett spöke säger när det adresserar.

Tillkännagivande trailern från ett tag sedan gör att spiritboxen verkar ganska spöklik med ett enkelt “här” kommunicerat med sin robotröst medan man utforskar en källare. I själva verket föredrar Phasmophobias chatterbox-spöken mycket att “vuxen” och “E” med det periodiska “eliminera” kastas in för roligt. Det är lite dumt, men oförutsedda spöken är fortfarande en del av det roliga efter att jag har arbetat mig från feg till positiv.

Om röstbekräftelse inte fungerar, kommer spöken “som standard att ge en slumpmässigt svar genom att prata “. Spiritbox är helt enkelt ett av många verktyg du använder för att spåra ett spöke. Kinetic Games säger att de arbetar för att spöken ska gå till den sista platsen de såg en spelare i stället för att promenera bort och öka chansen för spöken att ströva runt i ett helt nytt utrymme. För närvarande väljer spöken ett favoritutrymme i början av ett uppdrag. Att kräva att vi sprider eller följer ett spöke till nya platser när vi söker är absolut en åtgärd för att få mig att frukta dem igen.

Som alltid med en tidig tillgång till spel kan även funktioner som för närvarande hanteras kastas eller ändras. Ändå är jag ganska upphetsad över att se hur Fasmofobi fortsätter att etablera sig. Det är den typ av spel som jag sannolikt kommer att lägga bort efter slutet av oktober och gå vidare till någon annan co-op hijinx, men jag förväntar mig att granska en variant full av nya överraskningar nästa år. Fram till dess, ja, jag är absolut fortfarande här ute med min andelåda och kamera som skriker på Betty White (ja, det är namnet på en nyans jag jagade igår kväll) för att avslöja sig själv.

Läs mer