Kategorier
Engelskspråkig media James Patriots

Patriots RB James White 'försöker fortfarande bearbeta vad som helst' efter pappas tragiska död

Ett svårt år har blivit särskilt svårt för James White , som återvände till handling måndag kväll med en tungt hjärta.

White hade varit borta från fotboll med tanke på att han förlorade sin far, Tyrone, i en hemsk bilolycka den 20 september som också gjorde sin mamma, Lisa, på sjukhus. White anslöt sig till Patriots under veckan och orsakade måndagskvällens tävling med Kansas City Chiefs.

Han fortsatte tre gånger, fick 21 yards och fångade 7 pass för 38 gräsmattor i 26 -10 förlust mot Kansas City, men lite av vad White pratade om senare hade med videospelet att göra. Förståeligt nog reflekterade White snarare över sin pappas inflytande på sitt liv och hur han för närvarande missas.

“Jag menar, han antydde mycket,” sade White om sin far. “Han är en av de viktigaste anledningarna till att jag spelade fotboll. Att vara ett litet barn, se min bror spela, veta att min pappa spelade fotboll, det inspirerade mig typ att gå ut och spela fotboll. Min far, han var en tränare. Visst är det inte alltid roligt att din far är din tränare, men han pressade mig, gjorde mig till den jag är idag.

“Jag saknade att få den texten han skulle skickar mig vanligtvis på lördagskvällar före spel, bara en enkel text som han skickar för att göra mig redo för spelen. Jag tittade typ tillbaka på den senaste texten jag fick lördag före Seahawks-spelet för att tänka på det. Han föreslog allt för mig. “

Olyckan som hävdade hans pappas liv ägde rum inför New Englands vecka 2-spel mot Seattle och tvingade White att återvända hem mitt i den pågående pandemin som faktiskt redan har inkluderat en oväntad stressfaktor i hans personliga liv. Med sin bättre hälft gravid sa White på måndag att han inte var exakt bekväm med att ta en resa, men visste att det krävdes sedan tragedin.

Med obehaget av att faren fortfarande är förlorad, hittade White viss tröst när han återvände till sitt lag när hans mammas hälsa förbättras.

“Det var exceptionellt svårt för mig. Jag försöker fortfarande bearbeta vad som helst, “sade han.

Även om patrioterna föll på måndag, förhoppningsvis kan fotboll fortsätta vara en tillflyktsort för White när han bearbetar smärtan av hans förlust och börjar läkningsprocessen. Han kommer att ha stöd från hela NFL-området bakom sig.

.

Läs mer